SERIEPREMIÄR MM.

08 AUG 2017 22:34
Nu ser vi fram mot en spännande höst med säsongsstart för U19, U15 i samarbete med Örebro Black Knights och slutspel för seniorlaget.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2018 22:55

Tidigare i år har tre spelare från Wolves (Albin Bergström, Oskar Andersson och Jonathan Gustavsson) representerat Sverige i juniorlandslaget vid J-EM. Där vann Sverige båda sina matcher och är nu kvalificerade för J-VM. Alla gjorde bra ifrån sig och Jonathan fick dessutom MVP i finalen mot Danmark.

De är nu, tillsammans med övriga spelare i U19, laddade för höstens säsong som börjar med bortamatch mot Carlstad Crusaders lördag den 12 augusti. Matchen börjar kl. 12 på Regementets IP.
Läs mer om vad HC Torgny Bergström säger inför serien.

Seniorlaget har efter andraplatsen i grundserien tagit sig till andra omgången i slutspelet genom att slå ut Jönköping Spartans med 28-0. Nu väntar match kommande helg mot Göteborg Marvels. Matchen spelas i Göteborg lördag 12/8kl. 1

När U17 valde att dra sig ur seriespelet fick våra spelare chansen att ställa upp för Örebro Black Knights i Dukes Tourney. Fabian Ljungermark hoppade med och tilldelades MVP i de två första matcherna. Han och övriga laget gjorde en bra turnering och de slutade på tredje plats.

Vi tog beslutet att dra oss ur med vårt U15-lag till höstens serie på grund av att vi har för få spelare. Även här har vi fått möjligheten att samarbeta med ÖBK. Åtta killar och två tjejer har börjat träna med ÖBK måndagar och onsdagar för att spela med i höstens serie. Det tycker vi är kul och ser fram emot höstens samarbete. Övriga spelare m.fl. är välkomna att stötta ÖBK och våra spelare på kommande matcher.

Skribent: Bo Fredell

Postadress: