Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Ansökan till RIG"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ansökan till RIG


Riksidrottsgymnasiet (RIG) för amerikansk fotboll

Är du bland de 10 bästa amerikanska fotbollsspelarna i Sverige född 2001? Vill du träna amerikansk fotboll på skoltid? Har du siktet inställt på landslag, VM och college? Då ska du söka till RIG Amerikansk Fotboll på Celsiusskolan i Uppsala. Som elev på RIG amerikansk fotboll kommer du att få chansen att träna mer än alla andra inom sporten i Sverige idag. Du kommer att få chansen att få en djupare förståelse inom allt som har med amerikansk fotboll att göra. Är du en RIG-elev lever du drömmen, redan på gymnasiet. För att bli en riktig elitidrottare som håller hög internationell nivå behöver du jobba i en elitmiljö som ställer rätt krav och erbjuder rätt hjälp.

 

Den 23/11 kl 18.00-20.00 är det öppet hus på Celsiusskolan. Då går det bra att hälsa på och prata med oss coacher, få mer information om skola och de olika programmen, och bara känna på atmosfären.

 

För mer information läs informationsfoldern, gå in på hemsidan eller kontakta ansvarig coach.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Karlskoga AFF - Amerikansk Fotboll
Lennart Gustavsson, Värmlandsvägen 2
69132 Karlskoga

Kontakt:
Tel: 0703276629
E-post: lennart.gustafsson@l...

Se all info