Inget seriespel för Wolves seniorer 2020

02 AUG 2020 23:01
  • Skapad: 02 AUG 2020 23:01

Med anledning av den pågående pandemin covid-19 så måste vi tyvärr meddela att vi tyvärr drar oss ut seriespelet för seniorlaget.

Vi kan inte garantera säkerheten för våra spelare och ledare under våra bussresor men vi har inte heller resurser att följa de riktlinjer som gäller vid hemmamatcherna  då vi bla delar anläggningen med flera föreningar.

Flera av våra spelare och ledare känner sig inte komfortabla i pågående situation med bla 3 st bortamatcher som innebär ca 50 mils enkel resa på schemat. I dessa corona tider om man blir smittat så blir det en stor påverkan privat vilket flera inte tycker att det är värt risken att sitta i buss 14 timmar per resa för dessa bortamatcher. Några spelare har även sagt att de inte kommer spela detta år pga corona.

Vi har säkerhet som en pelare i vår värdegrund som vi skall följa , med detta i åtanken så är beslutet helt enligt våra värderingar.

Detta har inte varit ett lätt beslut som ni säkert förstår, men det blir tyvärr inget seriespel för Karlskoga Wolves seniorer detta år.

Juniorverksamheterna pågår tills vidare.

Styrelsen Karlskoga Wolves

Skribent: Torgny Bergström